Badminton

Badminton clinics

In de badminton clinic maak je in een half uur kennis met badminton. Badminton is een snelle, flitsende sport, een sport waarbij gezweet kan worden en je aan je conditie kan werken. Het is een gezonde sport, een sociale sport, een Olympische sport, een eigentijdse sport en bovendien een sport die snel te leren is. In deze clinic leer je serveren, overslaan, smashen en spelplezier!

We zijn te vinden in de sportzaal.

Aanbieder

OSM Badminton is de badmintonvereniging van Maarssen. Badminton is een gezellige manier om gezond en fit te worden en te blijven. Wij zijn er voor iedere badmintonner: van jong tot oud, van beginner tot ervaren rot en van recreatief tot op hoog competitie-niveau. We zijn aangesloten bij Badminton Nederland, zodat onze leden aan alle competities en toernooien mee kunnen doen.

Aanbieding

OSM Badminton heeft twee speciale starterspakketten: Voor volwassenen: én een racket én de beginnerscursus én het hele seizoen vrij spelen (contributie t/m juni & inschrijfgeld) voor het actiebedrag van 249 euro. Voor de jeugd geldt een soortgelijk aanbod: voor slechts 169 euro krijgen ze een racket en kunnen ze het hele seizoen elke zaterdag trainen en spelen. OSM doet ook mee voor de U-pas en geeft aan U-pashouders een grote korting, die bij kinderen zo ver gaan dat je niets hoeft te betalen!