Duathlon

 

Duathlon zwemmen & skeeleren (of hardlopen)

Als je een zwemdiploma hebt, kan je ook kiezen voor de Duathlon. Die start om 11:00 in het zwembad met 10 of 20 baantjes zwemmen. Daarna kan je om 12:00 meedoen met de Skeelerronde: dus Skeeleren of hardlopen! Deze activiteit kost 6,- en dan krijg je ook nog zo’n mooi t-shirt. je kan inschrijven op de dag zelf vanaf 10:00, of nu meteen online op Skeelerronde Maarssenbroek.

 

Aanbieders

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut is de oudste sportvereniging van Maarssen. Wij bieden zwemmen en waterpolo voor jong en oud. Bij ons kun je op hoog niveau waterpolo spelen en op landelijk niveau wedstrijdzwemmen, maar ook voor recreatief zwemmen ben je bij ons in het juiste bad. Altijd al borstcrawl of vlinderslag willen leren? Dat kan bij ons op elke leeftijd. Bovendien mag je altijd twee lessen GRATIS proberen.

Skeelerronde Maarssenbroek is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij deelnemers skeelerend, lopend of rollend over routes door de 14 wijken van Maarssenbroek gaan. Het is een toertocht dus geen wedstrijd. Iedere wijk heeft een stempelpost. Er zijn door de wijk zelf georganiseerde activiteiten en het is feest op de start/finish bij MFA Safari.