Badminton

Badminton clinics

In deze clinic maak je kennis met badminton. Badminton is een snelle, flitsende sport, een sport waarbij gezweet kan worden en je aan je conditie kan werken. Het is een gezonde sport, een sociale sport, een Olympische sport, een eigentijdse sport en bovendien een sport die snel te leren is. In deze clinic leer je serveren, overslaan, smashen en spelplezier!

We zijn te vinden in de sportzaal.

Aanbieder

OSM Badminton is de badmintonvereniging van Maarssen. Badminton is een gezellige manier om gezond en fit te worden en te blijven. Wij zijn er voor iedere badmintonner: van jong tot oud, van beginner tot ervaren rot en van recreatief tot op hoog competitie-niveau. We zijn aangesloten bij Badminton Nederland, zodat onze leden aan alle competities en toernooien mee kunnen doen.

Aanbieding

Bij OSM Badminton kan je vrijblijvend drie keer komen proefspelen. Kinderen krijgen het hele seizoen training. De vereniging biedt volwassenen een gratis beginnerscursus aan en daarna zijn er veel trainingsmogelijkheden. Bij OSM Badminton kan je een clubracket tegen gereduceerd tarief aanschaffen. Geen wachtlijsten, geen inschrijfkosten, gewoon lekker badmintonnen!