Grote Bieb Spel

Het Grote Bieb Spel

Vanaf 11.00 kan je in de bibliotheek je het Grote Bieb Spel spelen. Je kan tien uitdagende, leuke opdrachten en spellen verspreid door de hele bibliotheek spelen. Onder meer: geluiden raden, knutselen, proefjes doen, ijshockeyen en QR-code kraken. Voor elke goed uitgevoerde opdracht/spel krijg je een letter en alle letters vormen samen nog een woord. Heb je dat woord gevonden, dan krijg je ook nog een verrassing!

Het Grote Bieb Spel is voor kinderen, maar je mag worden geholpen door een volwassene. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Kom dan bij ons binnen lopen en doe met ons mee. Het wordt weer een gezellige boel in de Bibliotheek!

Aanbieder

De Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen bestaat uit negen vestigingen rondom Maarssen. Als lid van de Bibliotheek AVV heeft u toegang tot een grote collectie boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s, blue-ray’s en games. De bibliotheekpas van de Bibliotheek AVV is in alle vestigingen te gebruiken en daarnaast ook in bijna de hele provincie Utrecht.

Het Grote Bieb Spel is in de vertrouwde handen van HappyNest. Zij weten als geen ander hoe kinderen te stimuleren en zij organiseren veel kinderfeestjes.