Duathlon

 

Duathlon zwemmen & skeeleren (of hardlopen)

Als je een zwemdiploma B hebt, kan je er voor kiezen om het skeeleren te combineren met zwemmen in de Duathlon. De Duathlon start om 11:00 in het zwembad met 10 of 20 baantjes zwemmen. Daarna is er genoeg tijd om je om te kleden en voor te bereiden op het skeeleren, dat start vanaf 12:00. Daar kan je weer kiezen uit Skeeleren of hardlopen! Deze activiteit kost 6,- en dan krijg je ook nog zo’n mooi t-shirt. je kan inschrijven op de dag zelf vanaf 10:00, of nu meteen online op Skeelerronde Maarssenbroek.

Aanbieders

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut is de oudste sportvereniging van Maarssen. Wij bieden zwemmen en waterpolo voor jong en oud. Bij ons kun je op hoog niveau waterpolo spelen en op landelijk niveau wedstrijdzwemmen, maar ook voor recreatief zwemmen en waterpolo ben je bij ons in het juiste bad. Altijd al borstcrawl of vlinderslag willen leren? Dat kan bij ons op elke leeftijd. Bovendien mag je altijd twee lessen GRATIS proberen.

Skeelerronde Maarssenbroek is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij deelnemers skeelerend, lopend of rollend over routes door de 14 wijken van Maarssenbroek gaan. Het is een toertocht dus geen wedstrijd. Iedere wijk heeft een stempelpost. Er zijn door de wijk zelf georganiseerde activiteiten en het is feest op de start/finish bij MFA Safari.

Sinds 2013 zwaait Sportfondsen Stichtse Vecht de scepter over het nieuwe zwembad. In zwembad Safari kun je terecht voor de zwemlessen en uw kind veilig maken in het water. Met veiligheid en plezier hoog in het vaandel leren de kinderen maandag t/m zaterdag spelenderwijs hun diploma’s te halen. Ook heerlijk ontspannen banenzwemmen of Bootcamp groepslessen in het water om je conditie op peil te brengen. Gezellig meedoen samen met je (klein)kind en gewend te raken aan het water of gewoon recreatief zwemmen met de familie of je vriendjes en vriendinnetjes. Naast het zwembad beheert Sportfondsen ook de sporthal, horeca en de hele Multi Functionele Accommodatie (MFA) aan het Bisonspoor. Samen met de 5 sporthallen in Maarssen komt het hele sportaanbod samen bij Sportfondsen Stichtse Vecht.