Loopronde

Trim-/wandelloop door Maarssenbroek

Nadat de skeeleraars vertrokken zijn, zullen de lopers door de wijken van Maarssenbroek over dezelfde routes gaan. Deze trim-/wandelloop is net als de Skeelerronde geen wedstrijd, maar een prestatie waarop je trots mag zijn.

NIEUW dit jaar is het stuk door het Superspeelspoor. Daar krijgen jullie een extra leuke uitdaging! Iedereen mag tijdens de loopronde een aantal fitcamp-onderdelen doen. Deze staan op opdrachtenkaartjes in het park, maar jullie worden ook begeleid door 2 fitcoaches van Fitter Op Maat. Durven jullie de uitdaging aan?

Het is een mooi parcours door alle wijken van Maarssenbroek. Met enthousiaste vrijwilligers en toeschouwers onderweg. Dus gaan de wieltjes je te ver, pak dan gerust de schoenen, klompen of waar je maar lekker op loopt en doe mee!

De korte-broekloop (5 km) moet binnen 1,5 uur afgelegd worden en voor de lange-broekloop (10 km) heb je 2 uur de tijd. Dit wordt dan beloond met een leuke medaille.

Aanbieder

Skeelerronde Maarssenbroek is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij deelnemers skeelerend, lopend of rollend over routes door de 14 wijken van Maarssenbroek gaan. Het is een toertocht dus geen wedstrijd. Iedere wijk heeft een stempelpost. Er zijn door de wijk zelf georganiseerde activiteiten en het is feest op de start/finish bij MFA Safari.