Muziek

Muziek

In de bibliotheek kan je een muziekworkshop volgen onder de begeleiding van de Talent Academie. Ook tijdens de watertrails gaan de muziekworkshops door voor als je niet wil of kan zwemmen.

Aanbieders

De Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen bestaat uit negen vestigingen rondom Maarssen. Als lid van de Bibliotheek AVV heeft u toegang tot een grote collectie boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s, blue-ray’s en games. De bibliotheekpas van de Bibliotheek AVV is in alle vestigingen te gebruiken en daarnaast ook in bijna de hele provincie Utrecht.

Het doel van de Talent Academy is om leerlingen een kans te geven talenten te ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen en zowel onder als na schooltijd bewust en op een laagdrempelige manier in aanraking te laten komen met kunst en cultuur.

Door het eenmalig kennismaken met een discipline ontwikkelt een leerling nog geen talent. Talentontwikkeling verloopt in fasen of stappen. Daarom biedt de Talent Academy de kans om talenten te onderzoeken en te ontwikkelen met een driestappenplan: ontdekken, onderzoeken en ontwikkelen. De lessen worden begeleid door onze talentcoaches.