Play-in Trail

Play-in trail

De Play-in trial is een spannende trial waar je de uitdaging aan gaat om met snelheid en creativiteit uit de ruimte weet te ontsnappen. Welk team gaat dat lukken …

Aanbieders

BSO Norlandia is een enthousiaste kinderopvang organisatie in Maarssen, waar kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar buiten schooltijd worden opgevangen. Norlandia bestaat uit 5 unieke locaties die elk met hun eigen specifieke kenmerken die inspelen op een bepaalde leeftijdsgroep en activiteiten aanbod. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en eigen behoeften. Wij stimuleren kinderen om veel te ontdekken en te ondernemen, zodat ze hun eigen mogelijkheden leren kennen en waarderen.

De kracht van Norlandia zit in het brede aanbod, de grote flexibiliteit, de professionaliteit van de medewerkers en hun passie voor het werken met kinderen. We bieden naast naschoolse opvang ook tussen schoolse opvang in de vorm van de Lunchroom. Daarnaast bieden we een variërend pakket aan extra services zoals bijvoorbeeld zwemles, sportclinics of muziekles.

Norlandia onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en is erop gericht om in overleg met u als ouders te zoeken naar een passende oplossing voor uw persoonlijke situatie, waar nodig wordt dit op maat gemaakt. Hierbij ligt de focus op de specifieke behoeften van zowel ouder als kind om daarmee de ideale opvang omstandigheden te creëren. We zijn laagdrempelig, toegankelijk, bereikbaar en bieden opvang op maat. Dat maakt ons uniek. Bovenaan staat altijd de kwaliteitsopvang van onze kinderen.

Stichting Jeugd-Punt Stichtse Vecht zet in op een positief jeugdbeleid. Dat wil zeggen, dat wij ons niet alleen richten op de risicogroepen, maar ons tevens richten op de welwillende en actieve jongeren in de gemeente. Het jongerenwerk faciliteert niet alleen in jongerencentra, maar zet ook in op participatie, activering van jongeren, ondersteuning in de vorm van coaching trajecten, preventie en nog veel meer.

Er zijn drie jongerencentra in de gemeente: JC Second Base in Maarssenbroek, CJC Brooklyn in Breukelen en JC Gemuda in Loenen a/d Vecht. Hier bieden wij een veilige haven voor jongeren om zich sociaal te ontwikkelen, te leren, samen te komen met leeftijdsgenoten en eventuele hulpvragen bij ons neer te leggen als die er zijn. Vanuit die hulpvraag creëren wij samen met de jongeren een aanbod. Jeugd-Punt zet in op alle leefgebieden van een jongeren: Dagbesteding, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, fysiek functioneren en praktisch functioneren. Vanuit onze eigen specifieke professionaliteit bieden wij hulp waar nodig. Waar onze professionaliteit in te kort schiet, verwijzen wij door naar ons enorme zorg en veiligheid netwerk in de gemeente, waarin wij ons als een spin in het web gevestigd hebben.