Skeeleren

Skeelerronde door Maarssenbroek

Je kan kiezen uit:

De familieroute is een kleine route door 5 wijken (Bisonspoor, Pauwenkamp, Reigerskamp, Fazantenkamp en Duivenkamp) van Maarssenbroek. Deze route is speciaal voor de jongere skeeleraars die eventueel onder begeleiding een leuke route kunnen skeeleren door Maarssenbroek. De afstand is bijna 5 km en de start/finish is op het plein voor de MFA Safari.

De 14-wijkentocht is de grote route die door de 14 wijken van Maarssenbroek gaat. Deze route is voor de skeeleraar die van een uitdaging houdt. Je rijdt langs mooie plekken en in iedere wijk bevindt zich een stempelpost. De afstand is bijna 10 km en de start/finish is op het plein voor de MFA Safari.

Aanbieder

Skeelerronde Maarssenbroek is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij deelnemers skeelerend, lopend of rollend over routes door de 14 wijken van Maarssenbroek gaan. Het is een toertocht dus geen wedstrijd. Iedere wijk heeft een stempelpost. Er zijn door de wijk zelf georganiseerde activiteiten en het is feest op de start/finish bij MFA Safari.