Snorkelen

Leer snorkelen

In het zwembad kan je leren snorkelen. Je gaat de beginselen van het snorkelen aanleren, waardoor je meer kunt beleven als je gaat zwemmen in het meer op je vakantieadres! Voor deze activiteit is een A-diploma verplicht.

Om teleurstellingen te voorkomen kan je je vooraf aanmelden voor 1 van de 2 clinics: Clinic-1: 13.30 – 14.00 uur of Clinic-2: 14.15 – 14.45 uur. Wil jij jouw zoon of dochter aanmelden? Mail dan naar: stichtsevecht@sportfondsen.nl met de volgende gegevens:
– Naam kind
– Leeftijd
– Clinicnummer (voorkeur)
– Uw telefoonnummer
Wij zullen inschrijven op basis van binnenkomst mail.

Aanbieder

Sinds 2013 zwaait Sportfondsen Stichtse Vecht de scepter over het nieuwe zwembad. In zwembad Safari kun je terecht voor de zwemlessen en uw kind veilig maken in het water. Met veiligheid en plezier hoog in het vaandel leren de kinderen maandag t/m zaterdag spelenderwijs hun diploma’s te halen. Ook heerlijk ontspannen banenzwemmen of Bootcamp groepslessen in het water om je conditie op peil te brengen. Gezellig meedoen samen met je (klein)kind en gewend te raken aan het water of gewoon recreatief zwemmen met de familie of je vriendjes en vriendinnetjes.

Naast het zwembad beheert Sportfondsen ook de sporthal, horeca en de hele Multi Functionele Accommodatie (MFA) aan het Bisonspoor. Samen met de 5 sporthallen in Maarssen komt het hele sportaanbod samen bij Sportfondsen Stichtse Vecht. Denk ook aan het springkussenfestival. Om het dunnetjes over te doen vind je deze dag in de sporthal weer een gave springkussen!