Yoga

Yoga

We geven deze dag korte workshops voor iedereen. Je vindt onze yoga-studio boven aan de trap en dan links.

Aanbieder

in-Ki Yoga bestaat al meer dan 10 jaar. Alle gezinsleden zijn welkom in onze prachtige en ruime yogastudio op de eerste verdieping van het Safari gebouw. Bij ons vind je uiteenlopende yogalessen zoals mama & baby yoga, kinderyoga, tieneryoga en diverse stijlen van yoga voor volwassenen. Iedere dag zijn er lessen te volgen ook in het weekend.

Yoga helpt je verstillen en rust te vinden bij jezelf in tijden van stress. Het geeft je ook de mogelijkheid actief met anderen de uitdaging aan te gaan door meer fysieke en dynamische yogastijlen te beoefenen. En yoga geeft je inzicht hoe jij je leven meer in balans kunt brengen met aandacht voor wat je nodig hebt. Of je nu rust zoekt of juist meer fysieke inspanning, yoga biedt het je allemaal.

Bij in-Ki Yoga werken we met kleine groepen en staan we garant voor persoonlijke aandacht, er is alle ruimte om te ontmoeten. Of dit op advies van een arts, fysiotherapeut of op eigen initiatief is maakt niet uit. Jouw motivatie is het belangrijkste.

Yoga ondervindt steeds meer belangstelling. Professionele sporters zoals voetballers, golfers en hardlopers nemen steeds vaker yoga houdingen op in hun trainingen en werken zo aan het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Ook is er een mooie samenwerking ontstaan tussen in-Ki Yoga en zwemvereniging de Fuut die in het zwembad van het Safari gebouw traint. Een groep jongeren bereidt zich voor op de zwemtrainingen door wekelijks landtrainingen te volgen in de yogastudio.

We heten je van harte welkom in de yogastudio van in-Ki Yoga!